Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Musical Box (Genesis’ ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ tribute)

Het concert van The Musical Box wordt verplaatst naar donderdag 18 maart 2021.
Je tickets voor The Musical Box blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

The Musical Box brengt Genesis’ ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ live in het Koninklijk Circus

Het internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box gaat voor de laatste keer op tournee met het legendarische album ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ (1974) van de al even legendarische band Genesis. Op 3 november houdt de show halt in het Koninklijk Circus in Brussel.

The Musical Box wordt gezien als dé officiële tributeband van Genesis, die als enige de zegen kreeg van Genesis én Peter Gabriel. The Musical Box biedt zijn toeschouwers een meeslepende muzikale reis doorheen het excentrieke universum van Genesis. Een unieke voorstelling die de essentie van de concerten van de iconische groep vat.

Voor de show heeft de band zich gebaseerd op de originele tour die Genesis deed met ‘The Lamb Lies Down on Broadway’, waardoor je je moeiteloos terug in de tijd waant. Tijdens de voorbereidingen kreeg The Musical Box ook de hulp van Genesisleden Mike Rutherford en Tony Banks. Zo kregen ze bijvoorbeeld de originele dia’s ter beschikking die Genesis voor de ‘The Lamb Lies Down on Broadway’-tournee gebruikte. The Musical Box zal het succesalbum integraal brengen zoals het destijds klonk en eruit zag.

‘The Musical Box reproduceert perfect waar Genesis voor staat.” – Peter Gabriel

“Het gaat hier niet over een tributeband. Ze concentreren zich op een welbepaalde periode en reconstrueren deze waarheidsgetrouw in een echt theatraal werk.” – Phil Collins

Ontdek één van de eerste rockopera’s in de geschiedenis, gebracht door The Musical Box op het podium van het Koninklijk Circus !

Date

Mar 18 2021

Time

20:15

More Info

Read More

Location

TivoliVredenburg (Grote Zaal)
Utrecht
REGISTER
QR Code