Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – The Moth Gatherer – Garganjua – Blackleaf

Een avond Post Metal in de Basement van Dynamo. Drie (inter)nationale bands waarvan wij van vinden dat ze gezien en gehoord moeten worden. Een avondje crunching, sludgy post-metal gitaar riffs! Gas dโ€™rOP!

The Moth Gatherer (SE)
Deze band slingert tussen atmospheric doom, sludge and post metal. Hier en daar interlude van electronica en melodic post rock. Een interessante band, die live hoge ogen aan het gooien is. De Zweden zag je hier en daar verschijnen in de fijnproevers jaarlijsten. Fans van Cult Of Luna en Isis, opgelet, dit is een band die je zeker gaat waarderen!

Garganjua (UK) zoekt het in de Progressive Doom. Tijdens festival Into The Void was de band รฉรฉn van de vroege smaakmakers, reden genoeg om de Engelse proggy Stoner band nog eens naar Nederland te halen.

Blackleaf uit Eindhoven, zijn een flinke tijd onder de radar geweest. Gelukkig weten ze de weg naar het licht weer te vinden om Eindhoven weer in de fik te zetten. Bandleden Mitchell, Rico en Tijn brengen lompe sludgy stoner, een perfect opener!

www.facebook.com/TheMothGatherer/
www.facebook.com/Garganjua-263223580440586/
https://soundcloud.com/blackleaf-26492004/beneath-the-skin?fbclid=IwAR2pAgxHNTO2F_FbYnV_HgV1Tp2Qthsy1oqBbofUoRjWz8162OUjfbpYpag

Date

Apr 03 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code