Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

SQY (Sequoyah) – Moon Zebras

SQY voorheen bekend als Sequoyah, is een vierkoppige rockband uit Noord-Brabant. SQY speelt op jaren ‘70 en ‘80 georiënteerde metal & rock (‘n’ roll).

De band heeft een lange en imposante carrière van bijna 20 jaar achter de rug waarin het 800 optredens, in zowel binnen als buitenland, deed en 8 studio albums opnam. De energieke rockers deelden het podium met grote (inter-) nationale acts en speelden op enkele roemrijke festivals. Zo zijn ze de officiële support geweest van Deep Purple, Europe, Status Quo, Saxon, Mötorhead, Whitesnake, Prodigal Sons en vele andere.

SQY neemt Moon Zebras in de gelederen mee, zij trappen de avond af. Deze driekoppige band bestaat uit Alex Verhelst (bekend van Snapping Turtles – Schotland), Wim Deeben (SQY Rocking Team) en Paul Rijkers (SQY Rocking Team). Opgericht in 2016 met een avond Guinness als oorzaak en muziek, vrijheid en natuur als motivatie hebben de heren de handen ineen geslagen om hun ervaring van meer dan 1.000 optredens te bundelen tot iets wat elke keer anders en nieuw is. Met een repertoire wat rijkt van Allman Brothers tot Zappa en van ZZ-Top tot Cream brengt Moon Zebras geheel op eigen wijze hun versie van deze nummers ten gehore, vaak met uitstapjes langs de verre uithoeken van de sixties en seventies.

De band heeft geen studio-opnames, dat zou het concept ook geen recht doen, immers is de muziek van Moon Zebras bedoeld om te beleven in het moment met of zonder drankje in de hand. Dit zorgt ervoor dat geen enkele avond hetzelfde is en dat op elk podium een optreden van Moon Zebras een andere beleving zal zijn.

Meer info:
https://paulrijkers.wixsite.com/sqy1
https://www.facebook.com/SQYRT/

https://www.facebook.com/moonzebras

Date

Nov 09 2019

Time

22:00

More Info

Read More

Location

Muziekcafé
Helmond
REGISTER
QR Code