Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sisters Of Mercy – A.A. Williams

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Sisters of Mercy verplaatst van 16 maart 2020 naar 9 maart 2021 naar 22 september 2021. 

De Engelse band The Sisters of Mercy heeft sinds 1980 drie iconische albums uitgebracht en is een bepalende factor in de new wave scene geweest. De band maakte toen als een van de eersten gebruik van een drumcomputer, die de naam Doktor Avalanche kreeg. Ze staan 16 maart bij ons in De Oosterpoort!

De band heeft veel bezettingswisselingen gehad, maar aan het hoofd staan nog steeds oprichter Andrew Eldritch en zijn trouwe drumcomputer! Een nieuw studioalbum is nog altijd niet verschenen, en of die er ooit komt, wordt zelfs door de bandleden betwist. In een interview zei een van de bandleden: “Er komt binnenkort geen nieuw album. Zolang de platenindustrie niet uit haar schulp kruipt en een beweging voorwaarts maakt, blijven wij gewoon nummers maken en live spelen. Overigens wordt bij onze concerten alles toch opgenomen door fans en uitgewisseld via internet.”

De concerten zijn nog altijd erg indrukwekkend en met klassiekers als MoreTemple Of Love en This Corrosion is de avond compleet!

Date

Sep 22 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

SPOT/De Oosterpoort
Groningen
REGISTER
QR Code