Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sass Jordan – Chris Caddell

Sass Jordan komt terug naar Drachten! In maart brengt ze haar nieuwe album ‘Rebel Moon Blues’ uit en gaat vervolgens op tour met haar band  The Champagne Hookers.  Drachten mag uiteraard niet ontbreken aan dit lijstje.
De Canadese Sass Jordan is een ware rockdiva. De zangeres werd wereldwijd bekend toen ze in 1992 het album ‘Racine’ uitbracht. Het album is bekend van hits als ‘Make You a Believer’ en ‘You Don’t Have To Remind Me’.
Sass Jordan staat bekend om haar rauwe, scheurende rockstem. Ze zegt zelf vooral beïnvloed te zijn door blueszangers en -zangeressen als Janis Joplin, Bonnie Rait, Paul Rodgers en Steven Tyler.
De Canadese rockdiva zong een duet met de legendarische Joe Cocker op de soundtrack voor de Hollywoodfilm ‘The Bodyguard’ (1992). Van het bijbehorende album gingen wereldwijd ruim 27 miljoen exemplaren over de toonbank.
Op 13 maart a.s. verschijnt ‘Rebel Moon Blues’, Sass’ 9e studio-album en het eerste album sinds 10 jaar! De afgelopen jaren is Jordan naar eigen zeggen op een muzikale reis geweest om haar liefde voor de blues te herontdekken.
Het beste kun je dat natuurlijk live ontdekken, want live is en blijft de flamboyante Kick Ass Sass op haar best.

Support wordt verzorgd door Chris Caddell. Chris  wordt momenteel gezien als een van Canada’s beste gitaristen en is groot fan van Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Colin James. De invloeden van deze helden hoor je onmiskenbaar terug in zijn vuige gitaarspel. Als frontman van The Wreckage steelt hij harten over de hele wereld met zijn ongetemde gitaar en soulvolle stemgeluid.

Date

May 30 2021

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code