Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sabaton – The Hu – Lordi

Veel bands wereldwijd hebben een uitdagend maar ook moeilijk jaar achter de rug: er waren de onzekerheid, de zorgen en de angst om nooit nog de binnenkant van een tourbus te kunnen zien.
Maar SABATON is er de band niet naar om zijn kop te laten hangen. Het Zweedse metalbataljon hield vastberaden vast aan zijn visie en ambities en werkte hard aan zijn tourplannen. Het resultaat maakte de band vandaag bekend: een tour die het hart van zijn fans op hol zal brengen. Sluit de ogen, spits de oren en met een beetje verbeelding hoor je al het geluid van razende gitaren als de rollende donder boven een slagveld. In de verte pik je de epische melodieën op van een overwinningshymne na een welverdiende overwinning en je voelt de spanning van een aanstormende sensatie: ‘The Tour To End All Tours’.

In het voorjaar van 2022 brengt SABATON zijn baanbrekende moderne metal naar zijn fans in 26 steden in 17 landen met adembenemende liveshows in een ongeziene setting die de grenzen voor concerten in z’n genre alweer een stukje verlegt. SABATON krijgt daarbij versterking van de Mongoolse rockband THE HU en de Finse heavymetalveteranen van LORDI.

Vroege vogels worden beloond! Wie een ticket koopt voor SABATON’s ‘The Tour To End All Tours’ vóór vrijdag 9 juli 2021 om 17.00u CEST krijgt exclusief en gratis toegang tot de livestream van de Exitfest Headline Show van de band op 9 juli 2021 om 21.00 u. Een unieke kans, want dit is SABATON’s eerste liveshow in anderhalf jaar!

Of zoals medeoprichter en bassist van SABATON Pär Sundström het verwoordt:
“Al veel te lang hebben we op dit moment moeten wachten… We zijn er meer dan ooit klaar voor.
Tegen het moment dat we deze tour aftrappen, zullen we een hele schatkist vol nieuwe songs hebben. En een massa andere verrassingen. The Tour To End All Tours’ wil je écht niet missen.”

Date

Mar 24 2022

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Sportpaleis
Antwerpen, België
REGISTER
QR Code