Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sabaton – Apocalyptica – Amaranthe

De Zweedse powermetalband Sabaton is populairder dan ooit. Het concert in de Lotto Arena was zo goed als uitverkocht. De vraag naar tickets blijft groot. Het concert voorzien in de Lotto Arena op zondag 2 februari wordt daarom verplaatst naar een grotere zaal. De show zal op dezelfde datum plaatsvinden in het Sportpaleis en wordt zo hun grootste indoorshow ooit in België! Eerder gekochte tickets blijven geldig.

Special guest: Apocalyptica
Support: Amaranthe

Sabaton is een vijfkoppige heavymetalband uit Falun, Zweden. Sinds de oprichting van de band in 1999 heeft Sabaton een viervoudige platinaverkoop gerealiseerd en in meer dan vijftig landen kolossale concerten gegeven.

Het negende studioalbum van Sabaton, ‘The Great War’, is een muzikaal rijk conceptalbum dat de sinistere sfeer van de Eerste Wereldoorlog vastlegt en zo het typische handelsmerk van de band voortzet om onvergetelijke verhalen te vertellen uit genadeloze slagvelden over de hele wereld.

Sabaton, dat zijn muziek uitbrengt bij ‘s werelds grootste heavymetallabel Nuclear Blast Records, start binnenkort een nieuwe grote wereldtournee – “The Great Tour” – ter ondersteuning van zijn nieuwe meesterwerk.

Zoals je al kan raden: het einde van deze onstuitbare oorlogsmachine is nog niet in zicht!

 

Date

Feb 02 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Sportpaleis
Antwerpen, België
REGISTER
QR Code