Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

RRRags

‘High Protein’ Official Release show
Puntige rocksongs en smaakvolle psychedelica.

www.rrragsrock.com

In mei heeft RRRags hun tweede album High Protein uitgebracht. Het album is van begin tot eind meesterlijk geproduceerd door Ossenaar Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq, Roadburn). Wegens corona heeft het even geduurd voordat we de release van dit explosieve album konden vieren, maar vandaag is het eindelijk zover!

RRRags hoeven we aan liefhebber van harde muziek of Roadburn-gangers eigenlijk niet meer voor te stellen. Voor de enkeling waarbij er toch vraagtekens rijzen, doen we het toch even: RRRags is een rocktrio dat bestaat uit muzikanten uit België en Nederland. De drie R’en in de bandnaam staan voor zanger/drummer Rob Martin (Bliksem), gitarist Ron van Herpen (Astrosoniq, Molasses, The Devil’s Blood) en bassist Rob Zim (The Lords Of Altamont).

In mei heeft RRRags hun tweede album High Protein uitgebracht. Het album is van begin tot eind meesterlijk geproduceerd door Ossenaar Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq, Roadburn). Wegens corona heeft het even geduurd voordat we de release van dit explosieve album konden vieren, maar vandaag is het eindelijk zover!

Date

Sep 25 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Groene Engel
Oss, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code