Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Punkrock Riot #17: March – Batwölf

Dit is de verplaatste Punkrock Riot editie die eigenlijk op 27 maart, daarna op 5 juni en vervolgens op 28 november 2020 zou plaatsvinden.

Tijdens Punkrock Riot check je de tofste punkrock acts uit België en Nederland. En dat doen we dit jaar al vier jaar.

MARCH wordt ook wel omschreven als ‘Brody Dalle en John Coffey die een EpiFat-band vormen’. Ze nemen stukjes van rock en punk om hun nummers een rauw randje te geven, een pakkende wending en een positieve boodschap. Hun missie? Je harder laten gaan, sneller rijden en het stof van je botten afschudden en dat met een grote glimlach op je gezicht. De rauwe stem van Fleur in combinatie met een overdosis aan knapperige gitaarriffs en high octane ritmesecties zorgen ze voor een intense liveshow.

2019 was een jaar van hoogtepunten voor MARCH. Ze vierden het 30-jarig bestaan van de Heideroosjes in AB en het Depot, de release van 2 nieuwe singles en een reeks aan shows in Nederland en België, waarvan supportshows voor Lagwagon, Tusky en Not On Tour. In maart 2020 komt het nieuwe album ‘Set Loose’ uit op Uncle M.

Batwölf herrees vorig jaar uit de as van Black Volvo. Ontstaan vanuit de drang van de muzikanten om met punkrock en een positieve vibe de podia onveilig te maken. Naast het motto ‘spelen, spelen, spelen’ staat de band bekend om haar directe spel en onvoorwaardelijke liefde voor lauwe Klok pils.

Date

May 07 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Mezz
Breda
REGISTER
QR Code