Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Nostalgica presents: AC/DC UK (AC/DC) – Imitallica (Metallica) – Up The Irons (Iron Maiden)

NostalgicA zal ook in 2020 Dynamo voorzien van het nodige Tribute geweld. De eerste show die NostalgicA in 2020 presenteert is meteen een klapper van jawelste! ACDC by AC/DCuk, Metallica door onze maten van Imitallica, daarbij komt nog een special guest. Een avondje om je broekpijpen te laten wapperen dachten wij zo.

ACDCuk
Je hebt veel ACDC tributes, maar de mannen van ACDCuk snappen het. Met een Angus Young op gitaar die sprekend lijkt op het origineel (en dat niet alleen qua gitaar-sound), en een zanger die Brian Johnson kwa geluid heel goed benaderd. De totale show, is een show die je mag verwachten van een ACDC tribute, schoolpakjes, opblaasbare Rosie, vuurwerk, Kanonnen en natuurlijk alle dikke hits van de ACDC. Dat de band weet hoe het moet, had je eerder kunnen zien op Graspop, waar de tent letterlijk uit zijn voegen klapte!

IMITALLICA
De mannen van Metallica Tribute, Imitallica vieren graag hun feestjes in Dynamo. Hun laatste show in Dynamo was uitverkocht, niet gek met wat ons betreft de beste Tallica tribute in de lage landen. Ook Imitallica neemt hun complete show mee, maar ook de juiste nummers. Van “Kill ‘m All” naar “Hardwired… to self-Destruct. De nadruk ligt altijd op de eerste 5 Metallica platen, dus het is ten alle tijden een feest der herkenning, proost!!!

UP THE IRONS
Up The Irons, komt deze keer naar Dynamo met hun 20 Wasted Years tour. Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

www.facebook.com/imitallica/
www.facebook.com/acdcuk/
www.facebook.com/uptheirons.NL/

Date

Jan 25 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code