Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Napalm Death – Eyehategod – Rotten Sound – Misery Index – BAT

Napalm Death’s Campaign For Musical Destruction Tour raast op 25 februari door Haarlem heen. Deze editie nemen de grindcore-grondleggers ook Eyehategod, Misery Index, Rotting Sound, het Municipal Waste/DRI side-project Bat en nog een support mee. Als dit maar goed gaat!

Het uit Birmingham-afkomstige Napalm Death schokte eind jaren ’80 de wereld met super-agressieve “grindcore” bestaande uit ongehoord korte songs met onnavolgbare riffs en razende blastbeats. Nu veertien platen en drie decennia later zijn ze nog steeds een van de grote namen in de grindcore én death metal wereld. Plaat nummer vijftien wordt begin 2020 uitgebracht!

Eyehategod is een instituut. Al 30 jaar maakt de band rond charismatische zanger Mike Williams crusty  sludge. Als je southern rock, The Melvins, hardcore en Black Sabbath mengt, krijg je sowieso een smerige bende, en daar zijn deze kerels maar wat blij mee.

Het zesde full-length album ‘Rituals Of Power’ laat de Amerikaanse death metalband Misery Index, zoals we dat liefst horen. Als een brute showcase van kracht, snelheid en totale vernietiging! Opgericht door voormalige leden van Dying Fetus, is de band tegenwoordig een ware tourmachine, die niets uit de weg gaat!

Als er een band is die de grindcare-sound van Napalm Death naar het volgende niveau heeft getild, dan is dat het Finse Rotten Sound wel. Al meer dan 25 jaar laat het kwartet overal waar ze komen een spoor van vernietiging achter. Een band die je mee moet maken!

BAT is het side-project van Municipal Waste-gitaartandemt Ryan Waste en Nick Poulos, samen met crossover-legende, D.R.I.-drummer Chris Griffin. Met deze namen weten jullie wat je te wachten staat!

Date

Feb 25 2020

Time

18:30

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code