Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Loudness – Grey Attack – Harsh

De gehele Europese tournee van Loudness met supports wordt in verband met de huidige situatie rondom het coronavirus verplaatst naar 9 april 2021.

DE LEGENDARISCHE JAPANSE HEAVY METALBAND LOUDNESS KOMT OP NAAR POPPODIUM IDUNA! ALS ONDERDEEL VAN WINTERTOUR ZAL DE BAND DRACHTEN AANDOEN EN NEMEN ZE HIERVOOR DE BANDS GREY ATTACK (DE) EN HARSH (FR) MEE ALS SUPPORTS.

Loudness is opgericht in 1981 en groeit al snel uit tot de belangrijkste heavy metal band in Japan. Met uitzondering van de in 2008 overleden drummer Munetaka Higuchi is de startende line-up nog immer bij elkaar. Met de constante factor en gitaarvirtuoos Akira Takasaki, zanger Minoru Niihara en bassist Masayoshi Yamashita. Dat Loudness belangrijk is voor de ontwikkeling van heavy metal in Japan is een understatement. Begin jaren 80 is Loudness de eerste Japanse heavy metalband met een contract in de VS en wisten ze hierdoor zelfs buiten de landsgrenzen de hitlijsten te bereiken. Maar ook in eigen land veroorzaken ze een heuse heavy metal ‘uitbarsting’ en hebben ze voor veel bands het pad naar succes aangelegd. Fastforward naar vandaag de dag is het uit Osaka afkomstige kwartet verantwoordelijk voor maar liefst 27 studioalbums waarvan het meest recent het uit 2018 afkomstige album ‘Rise to Glory’ is.

Datum

apr 09 2021

Tijd

19:45

More Info

Read More

Locatie

Iduna
Drachten, Friesland
REGISTREREN
QR Code