Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Jaya The Cat

Het gaat raar worden, je gaat dansen, lachen en de longen uit je lijf zingen. Je gaat met je voet meetikken en met je hoofd meeknikken terwijl je denkt โ€œIk houd niet van reggae, ik ben een metalheadโ€. Je gaat gelukkiger zijn dan je ooit dacht te kunnen zijn en je eindigt ergens waarvan je niet wist waar het bestond. Maar op de een of andere manier ga je veilig thuiskomend met je sleutels, telefoon en portemonnee in je zak. Een ding is zeker: na de show van Jaya The Cat is ontbijt te vroeg. Pizza voor lunch dan maar?

Jaya the Cat, geboren in Boston, verhuisde prompt naar Amsterdam en met een bemanning van diverse internationale musici blijven ze de kunst van het maken perfectioneren. Wat ze maken? Eem geweldige muzikale cocktail met gelijke delen van reggae, punk en ska, een scheut elektronica en een takje dub met een schot van whisky.

Kleine waarschuwing:P
* Jaya the Cat kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig impliciet geluk, ongeluk, slaperigheid, misselijkheid, dodelijke ongevallen, verloren en/of gestolen goederen, gebroken botten of relaties, of alles eigenlijk. Maar ze houden veel van je en hopen dat Hilversum geweldig gaat zijn!

Date

Sep 07 2019

Time

21:30

More Info

Read More

Location

Vorstin
Hilversum
REGISTER
QR Code