Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Darkest Hour – Fallujah – Bloodlet – Une Misère – Lowest Creature

DARKEST HOUR 25th ANNIVERSARY TOUR 2020
Special Guests: FALLUJAH, BLOODLET, UNE MISERE, LOWEST CREATURE

Darkest Hour
Met een geschiedenis die al 25 jaar terug gaat, heeft Darkest Hour de ‘New Wave of American Metal’ helpen vormen. Met rauwe 80’s hardcore punk en invloeden van Scandinavische death metal uit de 90’s, kwam de band met een geluid dat later bekend zou worden als moderne metalcore. Deze invloedrijke band komt hun 25 jaar dan ook met ons vieren in Den Bosch!

Fallujah
Fallujah uit het altijd zonnige Californië is al enkele jaren de trendsetter wat betreft atmosferische death metal. Fallujah is echt een band waarvoor je naar Den Bosch komt, de band kun je met recht progressief noemen. De deathcore van deze Amerikanen is gewoonweg subliem.

Bloodlet
Bloodlet is een hardcore punkband uit Orlando, Florida die in 1992 werd opgericht. Hun muziekstijl (die door critici soms wordt aangeduid als “evilcore”) bevat elementen van metalcore en sludge metal, die is genoteerd voor het beïnvloeden van de underground hardcore scene uit de jaren negentig.

Une Misère
Verder hebben we het sensationele Une Misère voor je in de aanbieding. Onlangs overdonderde deze IJslandse formatie ons op Eurosonic. Een belangrijke reden om deze band snel naar Den Bosch te halen. Fantastische muziek die je kunt omschrijven als mengeling van sfeervolle (post)hardcore en sludge. Denk Amenra meets Trap Them.

Lowest Creature
Lowest Creature bezit een metalgeluid verwant aan Slayer en The Icemen, en spreekt ook fans van Iron Age en Integrity aan door een agressief 80’s thrash-geluid te combineren met de enorme beukende kracht van hardcore. Door vele malen over het Europese vasteland te touren en hun robuuste show dit maal naar Den Bosch te brengen!

Date

Jan 22 2020

Time

18:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code