Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Greta Van Fleet – Yola – The Ten Bells (uitverkocht)

Nieuwe datum
Dit concert was oorspronkelijk gepland op 27 februari 2019. Zoals de band zelf bekend maakte, moet Greta van Fleet helaas hun volledige Europese tournee verplaatsen in verband met een luchtweginfectie van zanger Josh. Het concert is verplaatst naar 12 november 2019. Tickets blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum? Neem dan contact op met Ticketmaster

Greta Van Fleet komt 12 november naar AFAS Live

Greta Van Fleet is afgelopen twee jaar binnen no-time mateloos populair geworden ondanks dat er nog geen debuutalbum was. De debuutsingles ‘Highway Tune’ en ‘Safari Song’ van hun eerste EP ‘From The Fires’ lanceerden in zeer korte tijd hun carrière in Noord-Amerika. Het succes is inmiddels ook overgewaaid naar Europa met steeds meer uitverkochte shows als gevolg, waaronder afgelopen jaar in Nederland in Doornroosje, Melkweg en Paradiso.

Op 19 oktober verscheen het lang verwachte debuutalbum van de band genaamd ‘Anthem Of The Peaceful Army’. De eerste single van het album ‘When The Curtain Falls’ stond in de Top 10 van Rock Radio, op nummer 3 in de Rock Radio Charts, heeft al meer dan 26 miljoen streams en de videoclip is al meer dan 16 miljoen keer bekeken.

Greta Van Fleet bestaat uit de tweelingbroers Josh Kiszka (zang) en Jake Kiszka (gitaar), hun jongere broer Sam Kiszka (bas, toetsen) en goede vriend en drummer Danny Wagner afkomstig uit Frankenmuth, Michigan. De grote platencollectie van hun ouders was een grote inspiratie voor de muziek die ze nu maken. Een high-energy mix van rock’-n-roll, blues en soul. Met hun muziek wil Greta Van Fleet een duidelijke boodschap uitdragen: Peace, Love and Unity.

Support act: YOLA
De Britse singer-songwriter Yola is bevestigd als support act van het uitverkochte concert van Greta Van Fleet. Yola heeft haar debuutalbum ‘Walk Through Fire’ uitgebracht in februari.

isla Talent Stage: The Ten Bells
The Ten Bells is een garage blues rockband met een ware bliksemstart. Tijdens het tweede optreden van de band werd een openingsspot op Pinkpop binnengesleept door Nu Of Nooit te winnen. In 2018 werd de EP ‘Lights On’ uitgebracht, en nu is er weer nieuwe muziek op komst. Je ziet The Ten Bells in de isla Talent Stage na de show van Greta Van Fleet.

Date

Nov 12 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

AFAS Live
Amsterdam Zuidoost
REGISTER
QR Code