Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Gourmetal: gourmetten met Bodyfarm en Carnation

GOURMETTEN ÉN METAL VOOR 100 PERSONEN!

A diner and a metalshow!

Gourmetten… dat is toch dat geklooi met die veels te kleine pannetjes, op veels te gedwongen kerstdagen? Waarna je hele huis drie dagen stinkt naar vet en vlees? Niet tijdens Gourmetal!
Tijdens Gourmetal combineren we de meest truttige Nederlandse bezigheid met een goeie bak metal. Op het Effenaar-terras beginnen we de avond met schattige porties gesneden kip, speklap, hamburgers, paprika en champignons. En natuurlijk pannenkoekenbeslag! In duo’s kan je je pannetjes volladen op je eigen gourmetstel (pun intended), terwijl een DJ de beste metalklassiekers draait.

Wanneer we vol zitten van de kleine hapjes, gaan we naar de grote zaal waar de beste metalbands hun opwachting zullen maken. Deze avond zijn dat Bodyfarm en Carnation. Headbangen kan dus ook zittend. En uitbuikend headbangen ook. Dat zullen honderd metalheads wel bewijzen!

Carnation
Deze Belgen stonden al eerder op Graspop, Alcatraz en onze eigen Eindhoven Metal Meeting. Maar nog nooit voor honderd gourmettende metalheads. Voor alles dus een eerste keer. Maar dat zal ze niet tegenhouden om hun brute portie deathmetal in goeie Scandinavische traditie uit te storten over het uitbuikende publiek. Het is meteen de Nederlandse live-vuurdoop van hun nieuwe plaat ‘Where Death Lies’ die 18 september uitkomt op Seasons of Mist.

Bodyfarm
Een andere Eindhoven Metal Meeting-veteraan is Bodyfarm. Maar ook Obscene Extreme, Pitfest en Antwerp Metal Fest werden al aangedaan. De band is a het trieste overlijden van zanger Thomas sinds begin dit jaar weer op volle oorlogssterkte met nieuwe zanger Ralph de Boer (o.a. Dead Head) waarmee ze onder andere ook al indruk maakten op de coronaproof versie van Into The Grave en op toffe 360-graden filmpjes op Facebook. De veteranen blazen de kleine stukjes eten uit je oren met oude vertrouwde deathmetal in een nieuw jasje.

Tijdschema (ovb)
18:00: inloop op het terras/gourmetstellen warm laten worden
18:30: starten gourmetten
20:00: zaal open
20:30: tot 23:00: live muziek

Date

Sep 12 2020

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Effenaar
Eindhoven
REGISTER
QR Code