Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Floor Jansen (uitverkocht)

De metalfans wisten al langer: Floor Jansen is één van de allerbeste zangeressen van Nederland. Niet-metalfans zeggen sinds kort: dat is toch die fantastische zangeres uit De Beste Zangers? Beide is natuurlijk waar. Floor – uit Goirle, dus stiekem ook gewoon een beetje “van ons” – heeft een imposant oeuvre opgebouwd met haar huidige band Nightwish en eerdere bands After Forever en ReVamp. Ze werkte mee met talloze grote namen in het genre waaronder Sabaton (de band van haar man) en Ayreon, waarmee ze in 2018 nog in 013 stond.

Het was dan ook even schrikken voor de conservatieve metalfan. Doet ze mee aan De Beste Zangers? Maar Floor liet in het TV-programma haar veelzijdigheid nog maar eens zien. PopballadsoperaNederlandstalig of zelfs latin? Floor kan het allemaal. Eindelijk krijgt ze ook in Nederland de erkenning die ze verdient. Vanavond geeft ze voor het eerst een intieme solo-show, begeleidt door de Marcel Fisser Band, met een greep uit haar oeuvre en nog veel meer.

Floor Jansen neemt als special guest medekandidaat ‘Beste Zangers’ en musicalster Henk Poort mee. Henk heeft in verschillende musicals gespeeld waaronder de Nederlandse vertolking van Les Miserable en De Drie Musketiers. Na een prachtig duet met Floor van haar nummer Phantom Of The Opera in het programma Beste Zangers, stappen ze nogmaals samen de bühne op.

Date

Feb 01 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Paard
Den Haag
REGISTER
QR Code