Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Electric Hollers (2 shows)

De shows van Electric Hollers zijn in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar zaterdag 30 januari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, let op met nieuwe tijden. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.

Er zijn twee shows:
van 19:20 – 21:20 uur (19:00 open) (uitverkocht)
van 22:00 – 00:00 uur (21:40 open)

De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma van Ten Years After (in Iduna!) en een show op Waterpop.

Op 28 februari 2020 bracht de band het nieuwe album ‘Electric Hollers’ uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal.

Bezetting:
Tim Birkenholz – Leadzang/gitaar
Inge de Vries – Basgitaar/zang
Max Mollema – Drums/zang

Date

Jan 30 2021

Time

19:00 - 18:00

More Info

Read More
Iduna

Location

Iduna
Drachten, Friesland
REGISTER
QR Code