Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – DYNAMO METALFEST 2021

Hallo

Het kabinet heeft zojuist aangekondigd dat evenementen zonder overnachting alleen mogelijk zijn voor 750 bezoekers. Belachelijk natuurlijk. Dynamo Metalfest kan daardoor niet door gaan, we ontvangen onder normale omstandigheden altijd duizenden metalheads en uiteraard waren er al veel meer tickets verkocht.

Natuurlijk hadden we erg veel zin om met jullie dit jaar weer 2 dagen op de ijsbaan te staan met vette bands en bier te drinken maar dat moet nog even een jaar wachten. Zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 mag je in ieder geval alvast in je agenda markeren!
Snel zullen we met de eerste namen komen en we proberen dan ook de line-up, voor zover mogelijk, mee te nemen naar volgend jaar.

Gekochte tickets blijven geldig en we vragen jullie ook om die tickets vast te houden voor de volgende editie. Dat is nodig voor het voortbestaan van Dynamo Metalfest en wie zien jullie natuurlijk allemaal graag daar! Alle mensen die al een ticket gekocht hebben ontvangen nog wel een e-mail van Ticketmaster met de mogelijkheden.

We zien jullie graag 20 + 21 augustus 2022!

Tickets voor 2021 blijven geldig voor 2022!

—————————————————————————
Hieronder de geschiedenis hoe het festival na de afgelaste editie van 2020 de editie voor 2021 ook voor niks op poten had gezet:
Corona gooit nog een klein beetje roet in het eten want door het wegvallen van enkele Europese festivals heeft Testament laten weten deze zomer niet naar Europa te kunnen komen. Ze hebben wel meteen laten weten dat ze in 2022 op Dynamo Metalfest zullen spelen, dus dat kun je vast in je agenda zetten. De Zweedse death metal band Grave zal wegens persoonlijke omstandigheden niet komen én ook moeten de US thrashers Municipal Waste afzeggen.
Dan het goede nieuws! Want we hebben niemand minder dan thrash metal pioniers Death Angel bereid gevonden te komen voor een exclusieve Europese show. De band heeft een unieke band met Eindhoven die ze zelf omschrijven als hun ‘home away from home’. Daarom zien we Mark Osegueda en zijn mannen uit de Bay Area graag op Dynamo Metalfest. Al was het maar omdat we ze dan twee keer kunnen zien als enkele leden ook meedoen met de Bay Area Interthrashional show. Exclusief voor DMF speelt Death Angel een speciale set!
Verder zijn Neerland’s death metal trots Asphyx en death-thrashers Legion of the Damned toegevoegd aan het programma en maakt ook de Duitse power metal band ORDEN OGAN zijn opwachting op DMF21.

De line-up is compleet, met verder onder meer Heaven Shall BurnBay Area InterthrashionalCandlemassJinjer, Lik, Firewind, Tankzilla  en Dress The Dead.
Helaas heeft Amon Amarth geannuleerd, maar daarvoor is de Duitse thrashlegende Kreator in de plaats gekomen.

Tickets voor 2021 gaan later dit jaar in de verkoop en gekochte tickets voor 2020 blijven geldig voor 2021!

Date

Aug 21 2021 - Aug 22 2021

Time

14:00

More Info

Read More

Location

IJssportcentrum
Eindhoven
REGISTER
QR Code