Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

BRAINSTORM FESTIVAL 2023

Liefhebbers van hardere metal kunnen in hun handen wrijven. Twee overtuigende progressive death-metal bands komen naar het Brainstorm Festival: In Vain (NO) en Neverus (NL). Beide bands spelen op de vrijdagavond. Ook de veelbelovende power-metal band Fellowship (UK) is die avond te zien op het festival.

Het Noorse In Vain komt het 20-jarig bestaan van de band vieren met een speciale show waarin alle hoogtepunten van deze progressive death-metal band passeren. Boven krijgen we ongetwijfeld een voorproefje van het nieuwe album dat in de maak is.

De Engelse power-metal band Fellowship staat aan de vooravond van een internationale doorbraak. Graag geven ook wij de heren een zetje in de rug. Dit belooft een show te worden waarbij heerlijke power-metal wordt gecombineerd met een gezonde dosis humor.

De snelle opkomst van Neverus is ons niet ontgaan, en graag bieden we de ‘Nederlandse Wintersun’ een plekje op ons festival. De Nederlanders openen op vrijdag het festival op onze mainstage.

Als hoofd-act voor dit jaar is Extol (progressive death-metal) vastgelegd. Op de vrijdagavond sluit Xandria (symphonic metal) af. Verder zijn aanwezig: Serenity (power-metal), Confessions Of A Traitor (metalcore), Leonov (post-rock/metal) en Angelic Forces (80’s hardrock).

De 16de editie van het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 3 en zaterdag 4 november gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Naast concerten op de mainstage is er een theaterzaal voor (unplugged) shows en interviews. Het festival biedt verder een expositie, een bier-proeverij en een kleine cd-markt aan, voor de ultieme festivalbeleving.

Informatie en tickets: www.brainstormfestival.com

Hourly Schedule

Vrijdag 3 november

-
XANDRIA (DE)
+ meer bands tba

Zaterdag 4 november

-
EXTOL (NO) + SERENITY (AT) + CONFESSIONS OF A TRAITOR (UK) + LEONOV (NO) + ANGELIC FORCES (NL)
+ meer bands tba

Date

Nov 03 2023 - Nov 04 2023

Cost

https://www.brainstormfestival.com/tickets

More Info

Tickets
Gigant Apeldoorn

Organizer

Gigant Apeldoorn
Phone
055 521 6346
Email
info@gigant.nl
Website
http://www.gigant.nl
Tickets
QR Code