Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

BLOODFEST 2020

Vorig jaar zag metalfestival BLOODFEST voor het eerst het levenslicht. Of eigenlijk; de duisternis! Samen met de metalmannen van Bloodphemy presenteren we nu opnieuw een dag vol destructieve death metal.

The Monolith Deathcult
De grenzen van het brute zijn reeds bereikt en de hoogste tempo’s reeds gehaald, dus besluit The Monolith Deathcult nieuwe elementen aan hun death metal toe te voegen. Het levert een catchy doch ramharde combinatie op die doorspekt is van ironie, zwarte humor en wansmaak.

Korpse
Korpse is een Nederlandse slamming brutal death metal band en één van de meest meedogenloze livebands uit de scene. Dat bewijzen ze sinds 2013 al op deathfests over de wereld.

Bloodphemy
Het in 2015 herrezen Bloodphemy ramt er sindsdien stevig op los. De Amersfoortse death metal band bracht sindsdien een EP en twee albums uit. Na het laatste album In Cold Blood deden ze diverse festivals in Europa aan, gevolgd door een tour in Polen. Daarnaast zijn ze medeoprichter van BLOODFEST, alwaar ze wederom een waar slagveld aan zullen richten.

Doomas
Melodische dark doom metal uit Slowakije. Sinds 2006 één van de betere heavy bands uit het Oostblok.

Bleeding Utopia
Als het uit Zweden komt, kun je ervan uit gaan dat het goed is. Dat is zeker het geval bij Bleeding Utopia. Melodische death metal van de bovenste plank!

Hordearii
Deze Nederlandse death/ trashmetal band leent zijn naam van gladiatoren die vochten voor hun vrijheid. Verwacht dan ook, geheel toepasselijk, intense breaks, woeste gitaren en een agressieve sound.

Date

Jan 25 2020

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Gigant
Apeldoorn
REGISTER
QR Code