Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Beerdrinkers & Hellraisers 2019

Bands: Heideroosjes, Drunktank, Rusty Spoon, Sister May, meer t.b.a.

Na 2 snel uitverkochte jubileumshows op 26 januari en 2 februari in Amsterdam en Brussel spelen Heideroosjes nog een zeer beperkt aantal festivals.

Uit honderden aanvragen werd ook Razernij geslecteerd om 30-jaar-Heideroosjes te vieren. De band viel voor ons concept van ruige muziek en rockende brouwers en biertjes. Wat een eer!

Razernij prijkt daarmee naast de namen van grote festivals en is daarmee voor fans een unieke gelegenheid om hun favoriete punkrockers aan het werk te zien in een kleinere intieme setting onder de kerktoren van Rumst! Snel handelen om een ticket veilig te stellen is de boodschap.

Net als voorgaande jaren komen daar een reeks biertjes bij… Verwacht je aan een schare rock ‘n’ roll brouwers want we garanderen ook nu weer een internationaal smakenpallet en contacten met de eigenzinnige heavy brouwers.

Drink, mosh, pogo, praatje met een brouwer of op de foto met je favoriete muzikant(e).

Op Razernij kan het!

“Ondanks onze medicinale injecties met alle mogelijke punkrock biertjes ziet het er naar uit dat Janez Detd. Punk Rock High School door stemproblemen verstek zal moeten geven voor Beerdrinkers & Hellraisers 2019.
Met Drunktank hebben we echter een meer dan waardige vervanger. Geen uitleg nodig. De bandnaam spreekt voor zich. Beerdrinkende hellraisers uit Den Haag met een geluid dat neigt naar Pennywise, Lagwagon met een snuifje Iron Maiden… Onmogelijk zegt u? Toch niet! Be there and witness…”

Date

Aug 24 2019

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Terrein Rumstse Volksfeesten
Rumst, Antwerpen, België
REGISTER
QR Code