Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Asking Alexandria

Asking Alexandria, werd in 2003 in het Engelse York opgericht als screamo metalcoreband door leadgitarist Ben Bruce.  Er hebben door de jaren heen de nodige line up wisselingen plaatsgevonden maar sinds een jaar of drie is de originele zanger Worsnop weer terug bij de band en daarmee lijkt de rust wedergekeerd.

Asking Alexandria staat inmiddels aan de top van de Britse metalscene en is daarmee een van de meest gestreamde, gedownloade, bekeken en uiteraard beluisterde metal bands van deze generatie.  Ze hebben het podium gedeeld met Guns N’ Roses, Green Day, Alice In Chains, & Avenged Sevenfold en Slipknot, ze deden de Warped Tour en speelde ieder groot rockfestival ter wereld.

Half mei zal eindelijk het vervolg op hun titelloze album uit 2017 verschijnen, de plaat kreeg de ‘Like A House On Fire’ en komt uit via Sumerian Records. Ter gelegenheid van de aankondiging heeft Asking Alexandria een singel met bijbehorende  video uitgebracht voor het nummer Antisocialist.

Bruce licht toe: “Antisocialist is a song written for everyone who just wants to stick their middle fingers up high in the air and scream at the top of their lungs.

Wij verheugen ons alvast op deze veelbelovende metal schijf! Asking Alexandria kondigde onlangs al een Amerikaanse tour aan en nu mogen we dan eindelijk ook de Europese tourplannen bekend maken. Zet dus een grote dikke cirkel in je agenda rond dinsdag 27 oktober want dan staan we met zijn allen vooraan het podium in Melkweg!

Date

Oct 27 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Melkweg
Amsterdam
REGISTER
QR Code