Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Archspire – Beneath The Massacre – Vulvodynia – Inferi

Houd jij van technische death metal? En kan het wat jou betreft niet extreem genoeg zijn? Dan mag je in je handen knijpen want het Canadese Archspire komt naar Baroeg. Deze gasten uit Vancouver hebben de grenzen van het genre flink opgerekt. Techniek en supersnel spel gaan hand in hand. Het e-zine Loudwire nam Jared Smith op in de top 10 van de snelste bassisten. Maar ook de andere bandleden kunnen een potje breken.

Beneath The Massacre komt ook uit Canada en zit ook in de technische death metal hoek. Dit vijftal uit Montreal ramt er ook lustig op los waarbij de flitsende gitaarriffs je om de oren vliegen. Dat zanger Elliot op het laatste Devin Townsend album te horen is, bevestigt de status van deze geweldenaren.

Uit Zuid-Afrika hebben we Vulvodynia voor je. Deze gasten leverden eerder dit jaar hun derde album “Mob Justice” af, dat vol staat met lompe slam death metal.  Binnen het genre is dit een absolute insiders tip en binnen de line-up vandaag een frisse wind.

Vandaag opent Inferi uit het Amerikaanse Nashville. Verwacht bij dit vijftal geen countrydeuntjes maar melodieuze technische death metal met zangpartijen die je zo bij een black metalband zou kunnen verwachten.  Wij raden je aan om eens te luisteren naar het vijfde album “The End of an Era | Rebirth”  dat eerder dit jaar uitkwam.

Date

Dec 07 2019

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code