Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Antimatter – Otan Vargas

Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

In 2021 speelt de Britse progressieve rockband Antimatter op veler verzoek opnieuw een akoestische tour en viert daarmee (alsnog) hun 20-jarig bestaan! Voor het eerst doen zij op hun tour ook Luxor Live aan, voor een zitconcert in de grote zaal.

Antimatter

De band onder leiding van Mick Moss is met zeven albums niet meer weg te denken uit het Britse proglandschap. De muziek van Antimatter kent veel gedaantes en gaat van stevige progressieve darkwave naar subtiele en emotionele akoestische stukken. Met name in intieme setting, zoals bij deze show het geval, komt de melancholische muziek en de altijd bezielende stem van Mick Moss, volledig tot zijn recht.

Otan Vargas (Special guest)

In de krachtige muziek van special guest Otan Vargas verhaalt deze over zijn achtergrond in één van de armste gebieden van de Filipijnen. Met een ogenschijnlijk eenvoudige combinatie van een aardse akoestische gitaar en een dynamische stem die je in je ziel raakt, is hij een inspiratie voor fans wereldwijd. Niet voor niets stond hij samen op het podium met leden van bands als Slipknot, Megadeth, Staind, Evanescence, Tesla en meer.


Dit evenement is opnieuw verplaatst ivm de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig.

Date

Nov 08 2021

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code