Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – 1000mods

YOUTH OF DISSENT TOUR 2020

1000mods is met stip een van de meest succesvolle Griekse rockbands van het afgelopen decennium. Hun voorliefde voor zowel de jaren ‘70 als de glorieuze jaren ‘90 komt niet alleen tot uiting in hun songwriting maar zie je ook terug in hun voorkeur voor vintage apparatuur en hun dik en zwaar analoog geluid.

Ze zijn totaal niet bang om al meerdere invloeden in hun muziek te mixen van retro-rock en doom rock, tot fuzzy heavy rock en space rock en zelfs een vleugje grunge. 1000mods zag het voor het eerst het daglicht in de zomer van 2006 en sindsdien hebben ze honderden liveshows gespeeld in Europa en Noord-Amerika.

Ze staan bekend om hun opvallend gepassioneerde shows met explosieve zware muziek, psychedelisch, trippy, angstaanjagend, melodieus en gevaarlijk verslavend!

Hun langverwachte vierde album “Youth of Dissent” is geproduceerd door legend Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden, enz.) Het album is primitief, origineel en inspirerend dit album is niet alleen hun beste tot nu toe, maar lijkt ook te leiden tot hun grote doorbraak. The best is yet to come!

Date

May 04 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Melkweg
Amsterdam
REGISTER
QR Code