Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dynamo Metalfest verzet naar 20+21 augustus 2022

02-07-2021

Dynamo Metalfest 2021 wordt officieel verplaatst naar 2022. De boodschap volgt kort op de nieuw aangekondigde coronabeperkingen vanuit de regering, die eerder vandaag bekend gemaakt werden door demissionair premier Rutte. 

De organistatie zegt:

Hallo

Het kabinet heeft zojuist aangekondigd dat evenementen zonder overnachting alleen mogelijk zijn voor 750 bezoekers. Belachelijk natuurlijk. Dynamo Metalfest kan daardoor niet door gaan, we ontvangen onder normale omstandigheden altijd duizenden metalheads en uiteraard waren er al veel meer tickets verkocht.

Natuurlijk hadden we erg veel zin om met jullie dit jaar weer 2 dagen op de ijsbaan te staan met vette bands en bier te drinken maar dat moet nog even een jaar wachten. Zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 mag je in ieder geval alvast in je agenda markeren!
Snel zullen we met de eerste namen komen en we proberen dan ook de line-up, voor zover mogelijk, mee te nemen naar volgend jaar.

Gekochte tickets blijven geldig en we vragen jullie ook om die tickets vast te houden voor de volgende editie. Dat is nodig voor het voortbestaan van Dynamo Metalfest en wie zien jullie natuurlijk allemaal graag daar! Alle mensen die al een ticket gekocht hebben ontvangen nog wel een e-mail van Ticketmaster met de mogelijkheden.

We zien jullie graag 20 + 21 augustus 2022!”

Social media