Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Zakk Sabbath (Black Sabbath tribute ft Zakk Wylde)

IN HONOR AND CELEBRATION 50 YEARS ‘O DOOM TOUR

SUPPORT: DJ MATT STOCKS

Zakk Sabbath is de one and only all-star Black Sabbath coverband met op zang en gitaar Zakk Wylde (Black Label Society en Ozzy Osbourne), bassist Blasko (Ozzy Osbourne, Rob Zombie) en drummer Joey Castillo (Danzig, Queens of the Stone Age).

Op 13 Februari 1970 kwam het eerste Sabbath album uit en om deze 50ste verjaardag niet zomaar voorbij te laten gaan wordtย op deze dag een beperkt aantal nieuwe exemplaren uitgebracht. Drie dagen later komtย Zakk Sabbath een feestje vieren bij ons. Omcirkel dus 16 februari op je nieuwe kalender en zorg dat je deze niet mist!

Voor het concert van Zakk Sabbath kan je kijken naar de horrorklassieker uit 1963 waar de band zijn naam vandaan haalde: Black Sabbath. De Italiaanse film met de originele titel ‘I Tre Volti della Paura’ (‘Drie Aangezichten van de Verschrikking’) vertelt drie griezelverhalen met Boris Karloff, over een geterroriseerde prostituee, een vampierenmonster die het gemunt heeft op zijn familie en een verpleegster met een gestolen ring die achtervolgd wordt door een geest.

Aanvang: 16:00 uur.

Date

Feb 16 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Melkweg
Amsterdam
REGISTER
QR Code