Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

X Raiders

Dit evenement is verplaatst van vrijdag 27 maart als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

X Raiders, voormalig Rectum Raiders, komt hun nieuwe album in je gezicht te rammen! Weltschmerz ’89 is een bom van frustratie en energie, vol onvervalste heavy metal rock ‘n roll!

X Raiders

De bandleden van X Raiders hebben inmiddels de niet-zaligmakende leeftijd van dertig gehaald. Hun studententijd van nachten doorhalen, Schultenbräu drinken en Turbonegro luisteren zijn over. Ze zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen, maar zeker ook te oud om voldoening te halen uit het posten van selfies.

Weltschmerz ’89

Het nieuwe album Weltschmerz ’89 werd live opgenomen en verschijnt op 31 januari. “The loudest band I’ve ever recorded”, zei producer Attie Bauw (Judas Priest) over X Raiders. Combineer dat met hun inmiddels buitengewone live-reputatie, op festivals als Zwarte Cross en FortaRock, en je weet dat dit keihard knallen wordt!

Date

Sep 27 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code