Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Wilson & Wakeman

Wegens de (inter)nationale COVID-19 maatregelen is dit concert als onderdeel van de Europese tournee uitgesteld van 09 april naar don. 3 september. Tickets blijven geldig.

DAMIAN WILSON

Damian Wilson is een songwriter en zanger die verscheen op meer dan 70 verschillende album releases. Hij is zeer gekend in het rock genre, in het bijzonder bij groepen zoals Headspace, Treshold, Ayreon en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als solo-artiest maakte hij reeds vijf albums, een DVD en een retrospectief compilatie-album. Hij speelde ook de hoofdrol van Jean Valjean in Les Misérables tijdens de UK National Tour.

ADAM WAKEMAN

Adam Wakeman (zoon van Rick Wakeman) is overbekend als keyboard- (en soms gitaar-) speler bij Ozzy Osbourne, Black Sabbath of Snakecharmer. Hij werkt ook samen met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en zovele meer. Adam Wakeman bracht 9 albums uit met vader Rick Wakeman, en 4 solo albums. Als klassiek opgeleide pianist varieert zijn stijl van klassiek tot rock. Hij schreef mee aan het platinum winnende album Scream met Ozzy Osbourne.

Dit optreden wordt zonder twijfel een absolute topper in de concertreeks seizoen 2020 in Muziekcafé Boogiewoogie. Vakmanschap van het hoogste niveau waarbij we alleen maar de beste superlatieven kunnen rondstrooien. We zagen Damian Wilson onlangs aan het werk, en stonden aan de grond genageld. Prachtige songs van onwerelds niveau, intensief gitaarwerk en bovenal, wàt een prachtige stem heeft die man. Muzikale ontroering waarin je jezelf verliest. Soms tot tranen toe bewogen, dan weer uitbundig enthousiast. Naturel. Dit is één van de meest charismatische figuren die wij ooit aan het werk zagen. Een geboren verteller ook, die je meeneemt in zijn diepste zieleroerselen. Met een pak charme en humor, ook wanneer hij off-stage bij het publiek komt staan. Een hele eer om dit duo te mogen verwelkomen. Absoluut niét te missen ! Reserveer tijdig je tickets, plaatsen zijn beperkt voor dit concert van het jaar.

Date

Sep 03 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Boogiewoogie
Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen, België
REGISTER
QR Code