Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Vette Knepper: Bizkit Park (nu metal tribute) – Anno Domini (Ghost tribute) – Godscum – Sepultribute (Sepultura tribute)

Echt een begrip in de regio! Een avond met vier bands die Vette Knepper zijn! Harde meedogenloze metal!

De line-up van dit jaar mag er ook zeker wezen:

Bizkit Park kort samengevat: “Earth’s mightiest Nu-Metal tribute band. We celebrate the entire era and party like it’s 1999!”. Bizkit Park is meer dan een band. Het is een viering van alle metal bands die eind jaren ’90 en begin ’00 de metal nieuw leven inbliezen; Limp Bizkit, Linkin Park, System of a Down, Disturbed, Slipknot en nog veel meer. Het zal allemaal de revue passeren. Deze groep zuiderburen zullen de tent op z’n kop gaan zetten met alle jonge klassiekers waar de jongere generaties mee zijn opgegroeid. Verwacht een denderende show met knallende riffs, agressieve drums en een behoorlijke dosis ‘attitude’!

Anno Domini is dé tribute-act van Ghost, de melodische deathmetal groep die al jaren furore maakt in de metalwereld met name door hun uitstraling. Het is dan ook geen wonder dat Anno Domini de hele setting van het origineel bijna 1-op-1 weet te kopiëren. Bij een show van Ghost, en dus ook Anno Domini, waan je jezelf in een kerk waar de zondagsmis wordt geleid door een satanistische bischop die wordt begeleid door een aantal instrument-dragende demonen. Ook muzikaal staat de show van Anno Domini zijn mannetje want de setlist van Ghost komt helemaal voorbij. Tijd om op vrijdag naar de kerk te gaan!

Denk agressief, modern, old school, shred, groove, military, industrial, atmosferisch en breng al deze elementen samen. Dat is Godscum. De Nederlandse/Duitse formatie speelt werkelijk alles wat met metal te maken heeft en doet dat met verve. Met muzikanten die reeds hun sporen verdiende bij bands als Form, Suncaged en Stormrider weet je nooit wat je kan verwachten. Het is één grote mengelmoes van verschillende stijlen metal maar het knalt als een gek!

De laatste act van de avond is Sepultribute. Deze metalheads uit Lottum delen al ruim 11 jaar samen het podium. Ze vonden het echter tijd voor iets nieuws en al vrij snel werd het duidelijk dat ze geen popband zouden gaan beginnen. Er werd gekozen voor de keiharde metal van Sepultura en daar hoeven we niet rouwig om te zijn. De Limburgers zijn razend enthousiast en dat valt ook zeker te zien aan de stampende show die ze neerzetten, waarbij ze de energie van de muziek ook nog eens moeiteloos op het publiek weten over te brengen!

Date

Dec 27 2019

Time

19:30 - 18:00

More Info

Read More

Location

Bosuil
Weert, Limburg
REGISTER
QR Code