Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Vandenberg’s Moonkings – Tricklebolt

Vijf jaar Vandenberg’s MoonKings! Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met de Hibernation clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland.

Vandenberg’s MoonKings

Vanaf de release van het debuutalbum in 2014 was het duidelijk dat het de voormalige gitarist van onder meer Vandenberg en Whitesnake menens was en dat de internationale (hard)rockscene een top-act rijker was. De groep speelde in binnen- en buitenland, was special guest op de Europese tour van Scorpions en stond natuurlijk ook twee keer in Luxor Live! De MoonKings ontvingen lovende recensies voor beide studio-albums en de akoestische EP Rugged & Unplugged uit 2018. Een ander hoogtepunt was ook de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in ‘Het Uur van de Wolf’.

Adrian Vandenberg broedt alweer op spectaculaire nieuwe plannen, maar wil voordat er nieuwe, andere wegen worden ingeslagen alle fans nog één keer laten genieten van één van de beste hardrockbands van Nederland.

Met een authentiek rauw gitaargeluid, een zwevend Hammond-tapijtje en psychedelica neemt Tricklebolt je mee naar 1975!  Op vrijdag 6 december verzorgen zij het voorprogramma van Vandenberg’s MoonKings!

Date

Dec 06 2019

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code