Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Vader – Mass Worship (uitverkocht)

We gaan het doen! Een death metal show van het hoogste (internationale) niveau binnen de huidige coronamaatregelen: Vader live in De Pul. Je leest het goed! Honderd exclusieve seated plekken en op het podium de death-metal legendes van Vader. De eerste internationale act in tijden! Met een kersvers nieuw album en een rijke, roemruchtige 37-jarige historie wordt dit een hele bijzondere ervaring.

De band uit het voormalige oostblok komt niet alleen, maar nemen de Scandinavische mannen van Mass Worship met zich mee op tournee. Maak je dus op voor een stevige avond, die je van je stoel gaat blazen met internationale acts, gewoon in Uden.

Het is standaard enkel mogelijk om tickets in tweevoud te kopen. Wij hebben slechts zeer beperkt solotickets beschikbaar, voor mensen die graag alleen geplaceerd willen worden. Wil jij graag alleen zitten? Gebruik dan de couponcode SOLOPUL om een soloticket te ontgrendelen en te bestellen (OP=OP). Je voert deze code in (bij het vakje ‘Heb je een kortingscode?’, nadat je hebt gedrukt op ‘ticket bestellen’ bovenaan deze pagina. Deze en andere shows in De Pul zijn seated shows, wat inhoud dat je vanaf een stoel geniet van livemuziek. De Pul is ingericht met voornamelijk tweezitsplekken met een bijzettafeltje, waarop dranken gezet kunen worden. 

Date

Sep 06 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Pul
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code