Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Undawn – Mountain Eye

UNDAWN is een dertienjarige Nederlandse Metalcore band uit Zwolle. De band bracht 2 albums uit: Jumpers uit 2011 en Justice Is… in 2015. Het laatstgenoemde album werd door het Nederlandse metal magazine Pitkings gereviewed met een 10/10. UNDAWN speelde bij 3FM en in voorprogramma’s van o.a. While She Sleeps, Soulfly en Sonic Syndicate. Daarnaast deed de band tours door Duitsland, Oostenrijk en België.

Na een drukke periode werd het tijd om de rust in de studio op te zoeken. Er werden muzikale grenzen opgezocht, waarbij de band streefde naar perfectie. Uiteindelijk werd daar SOLIDARITY geboren. Vijf nummers over het doorbreken van negatieve patronen, de last die je kunt ervaren met het eeuwig twijfelen over beslissingen, het leven in je comfort zone en vast blijven zitten in het verleden.

SUPPORT: MOUNTAIN EYE
Wat zou het leven zijn zonder ontdekkingen? Voor de Amsterdamse metalband Mountain Eye draait alles om het verkennen van nieuwe richtingen in hun muziek. Terwijl ze het alternatieve metal geluid dat bekend werd door bands als Korn, Slipknot en Linkin Park aan het begin van deze eeuw nieuw leven inblazen in een hedendaagse vorm, verkennen ze de extremen van het leven, met innovatieve song writing, zware riffs en schurende vocalen. Wees voorbereid op ongebaande wegen!

Date

Nov 16 2019

Time

20:00

More Info

Read More
Hedon

Location

Hedon
Zwolle
REGISTER
QR Code