Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Uada – Regarde Les Hommes Tomber – Solbrud – Velnias

Dit is de verplaatste show van 1 mei 2020. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig. Kaartkopers hebben een mail ontvangen. 

SMOKELESS FIRE OVER EUROPE TOUR

 UADA

Je hebt van die steden waarbij je je afvraagt wat er in het water zit. Een goed voorbeeld is het Amerikaanse Portland. Wat een waanzinnig aantal goede bands heeft dien stad voortgebracht. En als het dan om black metal gaat is Uada het voornaamste exponent. De combinatie van de klassieke ijzige Noorse sound met epische, sfeervolle melodieën die dit viertal voortbrengt is  van ongekende klasse. Alleen dat al is en goede reden om deze show niet te missen.

REGARDE LES HOMMES TOMBER
Deze band neemt de plek in van Grift.

 SOLBRUD

Ook het Deense Solbrud is reden om naar Baroeg te komen. Zeker met het derde album “Vemod” laat het viertal uit Kopenhagen horen dat ze fantastische black metal maken.

 VELNIAS

Het Amerikaanse Velnias is ook een speciale band. Al is het maar vanwege de plaats waar ze vandaan komen, namelijk Nederland in de staat Colorado. Ook deze “mountain men” geven een originele draai aan het genre waarbij sfeer belangrijker is dan hersenloos geram.

 

Date

Mar 28 2021

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code