Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Triggerfinger

Hoor een gitaar stevig driftkikkeren, een bas roekeloos pompen, een drumsolo escaleren, en hoor drie gelukkige gentlemen juichen:

Triggerfinger is twintig geworden!

Wat eind 1998 begon als een bescheiden poging om een pittig kruid toe te voegen aan de vaderlandse live scene, is twee decennia later het belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock. Ruben Block, Mario Goossens en Paul Van Bruystegem zijn de geestelijke vaders van een imposante backcatalogue (vijf studio- en twee livealbums), de eigenaars van een livereputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op fraaie festivalaffiches brengt, en de aanjagers van de heilige gedachte dat rock-‘n-roll hier is to stay.

Twee decennia griepjes genezende rock-‘n-roll worden in Rotterdam gevierd met een bijzonder verjaardagsconcert op zaterdag 31 augustus

2019 in de Onderzeebootloods. Tickets voor deze niet te missen show zijn vanaf vrijdag 25 januari 10.00 uur uitsluitend verkrijgbaar via Ticketmaster.

Fabrique Mozaique X Onderzeebootloods

Dit niet te missen concert van Triggerfinger wordt gepresenteerd door Fabrique Mozaique, een serie concerten op tot de verbeelding sprekende Rotterdamse havenlocaties. Direct aan de Nieuwe Maas staat de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor omvangrijke innovatieve events en van de zomer dus ook het concert van Triggerfinger. De Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden.

Naast Fabrique Mozaique worden in diezelfde periode nog tal van festivals en bijzondere activiteiten georganiseerd in Rotterdam, waarbij de haven centraal staat.

Date

Aug 31 2019

More Info

Read More

Location

RDM
Rotterdam
REGISTER
QR Code