Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Tricklebolt – Certain Animals

Tricklebolt welcomes you to 1975. Beleef de sfeer die je bent misgelopen, wanneer ook jouw geboortedatum op dat moment nog ver in de toekomst lag. Denk Deep Purple meets Birth of Joy. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijtje, psychedelica. Maar ook hooks en looks à la Fatal Flowers. Lust for Life- energiek ramt Tricklebolt dit alles met gepaste decibels je maagwand in. En je vindt het nog fijn ook.

Op hun CV staan supports voor o.a. Golden Earring, DeWolff, Uriah Heep, Di-rect, Navarone, Thin Lizzy.

20 februari slingert de band hun nieuwe album STRAIGHT INTO THE BLUE de wereld in. 15 maart wordt dit gevierd in Willem Twee!

Tickets: https://www.willem-twee.nl/event/tricklebolt/

Support: Certain Animals

Rotterdams trio Certain Animals maakt meerstemmige, melodieuze rock en steekt daarbij niet onder stoelen of banken waar de bandleden thuis naar luisteren. Grootheden uit de jaren ‘60 en ‘70 liggen daar dagelijks op de draaitafel. The Beatles, Beach Boys, Neil Young, Crosby, Stills & Nash en Electric Light Orchestra worden regelmatig uit de kast getrokken, maar ook het fuzzy en phasey werk van een hedendaagse band als Tame Impala hoor je terug in de muziek van Certain Animals. Zonder te blijven hangen in het verleden en met een kritische blik op het heden brengt de band een eigenzinnig, eigen geluid dat zich op het podium vertaalt naar een energieke liveshow vol intieme momenten en explosieve uitbarstingen.

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 31 maart 2020 bij Willem Twee afgelast in verband met het Corona-virus. De show is daarom verplaatst naar 6 september 2020.

Date

Sep 06 2020

Time

15:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code