Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – The Quireboys

Een van de grootste rock and roll bands uit de UK is zonder twijfel The Quireboys. En ze komen nu voor een exclusieve NL show naar de Cacaofabriek.
Ja, want als je kunt zeggen dat je het podium hebt gedeeld met grootheden als The Rolling Stones en Guns ‘N’ Roses, dan mag je toch stellen dat je meetelt in de wereld van de rock and roll.

De band brak door in 1990 met de release van het album ‘A Bit OF What You Fancy’; een album met maar liefst 5 hitsingles, zowel in eigen land als in Amerika. Na ‘Bitter Sweet and Twisted’ trad de band op tijdens het beroemde Donington Festival en ging men op tour met de Stones.

In de jaren daarna volgden verschillende albums en ontwikkelde de band steeds meer een eigen stijl, een stijl die altijd het midden houdt tussen rock and roll en de blues. In 2017 bracht de band het album ‘White Trash Blues’ uit, een album gevuld met songs van grootheden als John Lee Hooker, Chuck Berry en Freddie King.

Dit jaar verscheen ‘Amazing Disgrace, een album dat bewijst dat de band rondom zanger Spike nog steeds meetelt in het rock and roll genre.

Date

Apr 26 2020

Time

16:30

More Info

Read More

Location

Cacaofabriek
Helmond
REGISTER
QR Code