Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Perfect Tool (Tool tribute) – The Last Supper

All the way from the USA: The Perfect Tool. Een tributeband van niet één, maar twee (!) grote bands: Tool en The Perfect Circle. Muzikant James Maynard is de frontman van beide bands en riep de tribute band uit tot de beste Tool tribute band ter wereld.

The Perfect Tool is een tribute aan de legendarische band Tool. Ze tourden al meerdere jaren door Europa, waar ze op verschillende grote festivals hebben gestaan en een zaal met 1200 plaatsen hebben uitverkocht. Dit jaar is de band terug met een tour. Ze spelen het album Undertow van Tool samen met nog meer klassiekers van Tool die iedere echte fan graag wil horen. Tool gebruikt bij optredens befaamde projecties, die de Amerikaanse tribute-artiesten ook meenemen naar De Vorstin.

The Last Supper is een Canadese rockband die de planken gedeeld heeft met de groten der aarde. Ze speelden al meer dan 800 shows. De geoliede machine maakt het dan ook niet uit of ze het podium delen met Iron Maiden of Joe Cocker. Momenteel maken ze deel uit van de realityserie “Bands Without Borders”. Daarin worden ze gevolgd in hun poging om het record te vestigen om in 100 verschillende landen te spelen.

Date

Nov 29 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Vorstin
Hilversum
REGISTER
QR Code