Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

SpeakEasy – Lukewarm Ocean

Een energieke, harde en hete rock’n’roll band zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Deze 4 Haagse jonge honden gebruiken de oeroude rock-’n-roll formule en geven daar een moderne twist aan. Heb je weleens een kopstoot gehad van Mike Tyson tijdens een paringsdans met Alice Cooper? Dan komt dit aardig in de buurt.

Met het debuut-EP ‘Greatest Hits Vol. I’ haalt SpeakEasy alles uit de kast. Ballads, blaasinstrumenten, scheurende gitaren, en nog veel meer. Kortom: alles wat je al kent en nog niet kent van de Haagse rockband.

Koop nu al je EP en SHIRT!
Je kunt bij je ticket ook gelijk de EP  ‘Greatest Hits Vol. I’ en/of een TSHIRT (in de verschillende maten) erbij aanschaffen. Deze zijn op de avond zelf af  te halen bij de merchstand. Als je een EP en/of SHIRT erbij aanschaft ontvang je hierover bericht.

Support: Lukewarm Ocean
Bestaande uit twee broers, een aangenomen broer en een buurman is de band Lukewarm Ocean al een aantal jaar bezig met spelen. Met hun niet in een genre te vatten rock deden de heren tours door onder andere Oost-Europa en Rusland.

Date

Oct 28 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Paard
Den Haag
REGISTER
QR Code