Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sloper (Cesar Zuiderwijk & Mario Goossens) (late show)

De show in oktober moest vanwege de strikte coronamaatregelen geannuleerd worden maar… SLOPER komt op vrijdag 23 april 2021 voor twee shows naar Gebouw-T!

Soms is het eenvoudig en moeten er niet teveel woorden aan vuilgemaakt worden: rock’n’roll is er om plezier te maken, om lekker loos te gaan en te genieten riffs en roffels, tot je haar ervan recht gaat rechtstaan. Vanuit die ésprit steken een paar veteranen uit het vak de koppen samen: drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) ronselden gitarist en gouden stem Pete Shoulder (Brit; Winterville, The Union en Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen een ouwerwets potje te rocken.

De vier gingen aan het werk met een paar goedgekozen covers en ontwikkelden al gauw een stevige classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt. Classic stuff! De eerste EP is uit, het debuutalbum verschijnt later dit jaar.

Date

Apr 23 2021

Time

22:00

More Info

Read More

Location

Gebouw-T
Bergen Op Zoom, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code