Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ronnie James Dio: The Memorial Concert

Dit evenement is verplaatst van zondag 17 mei naar woensdag 29 december 2021 als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Het is alweer tien jaar geleden dat Ronnie James Dio ons is ontvallen. De absolute top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om de kleine man met de grootse stem een passend eerbetoon te geven.

Ronnie James Dio

Alle fases van zijn carrière zullen worden belicht. Reken dus op veel klassiekers van o.a. RainbowBlack Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit vocalist John JayCee Cuijpers (AyreonPraying Mantis), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus), bassist Rob van der Loo (Epica) en drummer Stef Broks (Textures).

Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!

Date

Dec 29 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code