Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – ROCK WERCHTER FESTIVAL 2020

Het wordt een zomer zonder festivals in Werchter. De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat massa-evenementen tot 31 augustus niet toegelaten zijn in België. Het is de enige juiste beslissing. Ze overvalt ons niet. Het lag in de lijn der verwachting en we hebben er enkel groot begrip voor.

De gezondheid en veiligheid van festivalgangers, van artiesten, van crew, van vrijwilligers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Zorg dragen voor jezelf en geliefden. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Wij keken heel erg uit naar de festivals. Maar even zijn er nu belangrijkere dingen, toch?

Heb je een ticket voor Werchter Boutique, TW Classic of Rock Werchter? Onze ticketpartner Ticketmaster contacteert je van zodra de regeling voor tickethouders volledig is uitgewerkt, naar alle waarschijnlijkheid binnen enkele dagen. Hou je mailbox in het oog.

Voor nu: blijf binnen, was je handen, hou afstand, zorg voor jezelf en mekaar. Dokters, verpleegkundigen, zorgverleners… zij zijn de helden van vandaag. Bedank en steun hen zoveel als mogelijk.

Date

Jul 02 2020 - Jul 05 2020

Time

14:00

More Info

Read More

Location

Werchter, Vlaams-Brabant, België
Werchter, Vlaams-Brabant, België
REGISTER
QR Code