Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Randy Hansen

Randy Hansen weet de beroemde originele gitaarsound van Jimi Hendrix na te bootsen Maar dat is niet genoeg: wanneer Randy zingt, krijg je het gevoel dat Jimi nog leeft. De combinatie van de bijna perfect geïmiteerde stem, kunst van het zingen en de manier waarop hij gitaar speelt, liet Randy de reïncarnatie van Hendrix worden. Het is niet te geloven!

Randy Hansen is ook geboren in Seattle,  net zoals Jimi Hendrix. Randy `lives` Hendrix – je kunt hem geen gewone cover artiest noemen. Door meerdere keren samen met de leden van Jimi’s originele Experience-band te spelen, werd hij een belangrijk onderdeel van de Hendrix-familie.  Sinds de jaren tachtig staat hij bekend om zijn Rock Tribute Act waarmee hij de beroemde gitarist en het legendarische Woodstock festival eert.

Randy Hansen is een behoorlijke wervelstorm op het podium en betovert zijn publiek. Op twaalfjarige leeftijd luisterde Randy voor het eerst naar het Hendrix-album ‘Are you experienced’, waardoor hij helemaal wegblies en geïnspireerd werd om gitaar te spelen en zingen zoals Jimi Hendrix dat deed.

Omdat hij populair was in de VS, was hij al op tournee met een aantal beroemde muzikanten en bands. Francis Ford Copolla was zo enthousiast over Randy dat hij zijn muziek in de film “Apocalypse Now” verwerkte. Ondertussen is Randy ook in heel Europa succesvol en is hij een echte cultfiguur.

Randy heeft al getourd met:
Ritchie Blackmore, Sam Kinison, John Melencamp, Beach Boys, Bob Seger, Sammy Hagar, Blue Oyster Cult, Triumph, Ronnie Montrose, Pat Travers, Mitch Mitchell, Jack Bruce, Paul Rogers, Uriah Heep, Jethro Tull en nog veel meer.

Date

Nov 01 2019

Time

21:15

More Info

Read More

Location

Bosuil
Weert, Limburg
REGISTER
QR Code