Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

OneGodless – Veil Of Delusions

ONEGODLESS
Liefhebbers van bands als Pantera en Black Label Society kunnen vanavond hun hart ophalen, want ONEGODLESS heeft uit hetzelfde HEAVY GROOVE vat getapt. Pompende bassen, massieve gitaar riffs, donderende drums en brute vocalen, ONEGODLESS vinkt ze allemaal aan met een stijl die omschreven kan worden als HEAVYSTONERBLUESGROOVEROCKSLUDGEMETAL.
De band, met ex-leden van o.a. Textures en Cynic in de gelederen, deelde eerder al het podium met Twelve Foot Ninja, God Dethroned, Fleshgod Apocalypse, Karma To Burn en vele anderen.
Vanavond delen ze het podium met Veil Of Delusions en gaat het dak er ongetwijfeld af bij On The House: Heavy!
https://youtu.be/R2C7fsUtWXA

Veil Of Delusions
Met Joey Metalaet als nieuwe bassist, is het Brabantse Veil Of Delusions er helemaal klaar voor om de W2 plat te spelen. De muziek kan worden omschreven als een kruising tussen symphonic metal en melodic death metal, kortom melodic metal vol passie. frontvrouw Zoë Tilly wisseld cleane vocalen moeiteloos af met diepe grunts terwijl gitaristen Xander en Simon ondertussen een tapijt weven van dikke riffs en dat alles wordt bij elkaar gehouden door drummer Rob en bassist Joey.
https://youtu.be/JFM0Lb2Dm3g

Entree: GRATIS!

Date

Nov 29 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code