Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Nazareth

Op 24 november staat Nazareth met een exclusieve show in Nederland in Gebr. de Nobel! Nazareth behoort tot de eerste generatie Hard & Heavy-bands en heeft sinds de oprichting in 1968 de stijl van hardrock aanzienlijk gekenmerkt, samen met bands als Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep en Black Sabbath.

Met meer dan 60 miljoen verkochte platen is Nazareth (samen met de Simple Minds) de meest succesvolle Schotse band aller tijden. Deze rocklegendes zijn o.a. bekend geworden met klassiekers als ‘Love Hurts’, ‘Where Are You Know’, ‘This Flight Tonight’, ‘Expect No Mercy’, ‘Hair Of The Dog’, we kunnen nog wel even doorgaan. Nog steeds een band die extreem geniet wanneer ze optreden, wat keer op keer resulteert in een fantastische show.

Zanger Carl Sentance vult met zijn begaafde rockstem perfect de kloof die de voormalige zanger en oprichtend lid Dan McCafferty heeft achtergelaten toen hij in 2013 uit de band stapte. Sentance kennen we als frontman van bands als Krokus en Tokyo Blade, maar ook voor het werken met grote namen als Geezer Butler (Black Sabbath), Paul Chapman (UFO), Vinny Appice (Dio, Sabbath) of Don Airey (Deep Purple).

Date

May 18 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Gebr. De Nobel
Leiden
REGISTER
QR Code