Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Murder in the Front Row

Aardschok presents a special screening. Trailer: https://youtu.be/JImsHFVztGI

“It’s not just a film about heavy metal. It’s about people. It’s hard music with a warm, fuzzy beating heart.”

Adam Dubin set out to chronicle the ‘80s Bay Area thrash scene in Murder in the Front Row — an uncensored and boisterous documentary set for release early in 2019.

And Murder is certainly a must-watch for hard rock fans; the film contains over fifty interviews with various metal stalwarts (including Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Exodus, Testament and Death Angel), telling its tall tales through a mix of first-person interviews, animation and narration by comedian Brian Posehn.

—————————————————————————————-

Oké, in Londen is ie al een keer gedraaid in kleine kring, maar voor het Europese vasteland hebben we de primeur: op dinsdag 17 september (aanvang 20:30 uur) presenteren we de allereerste publieke vertoning van ‘Murder In The Front Row’. Adam Dubin, maker van de film, zal daarbij aanwezig zijn en aansluitend een zogenaamde Q&A doen; een half uur lang zal hij de film toelichten en vragen van de kijkers beantwoorden. Op 21 september (aanvang 19.30) vertonen we de film een tweede keer, zonder Q/A.

In Aardschok nummer 7 van dit jaar heb je alles kunnen lezen over ‘Murder In The Front Row’, de film die is gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige boek. De film vertelt het verhaal van het ontstaan van de thrash metal en in het bijzonder dat van de wereldberoemde en invloedrijke thrash metalscene in de Bay Area van San Francisco in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Het verhaal van Exodus en Metallica, maar in het kielzog daarvan ook van Slayer, Megadeth, Anthrax en vele andere bands.

🎞LAB -1
‘Stay Moved’
Cinema | Club | Events
Keizersgracht 19
5611 GC Eindhoven
Route: https://goo.gl/maps/82J2cXa1xD72

Date

Sep 21 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

LAB-1
Eindhoven
REGISTER
QR Code