Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Monomyth

Dit is de verplaatste show van Monomyth die eigenlijk op 27 november zou plaatsvinden.

Al sinds 2011 staan deze Vliegende Hollanders bekend om hun spannende instrumentale soundscapes. Monomyth zoekt de grens op tussen space- en stonerrock. In 2019 start een nieuw hoofdstuk met ‘Orbis Quandantis’. Ze verkennen onontgonnen wateren. Toch houdt hun minutieuze psychedelica nog steeds het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd, altijd met een open eind.

“De weg die we inslaan blijft altijd ongedefinieerd. We zoeken het avontuur op in de vorm van nieuwe geluiden en qua aanpak. In dat opzicht verschilt deze plaat enorm van ons voorgaande werk, het is sonisch en veel completer. Beschouw Orbis Quadrantis als een schelp waar je je oor te luister aan kan leggen en je de zee hoort ruisen.” – Monomyth

Monomyth toerde de afgelopen jaren door heel Europa en speelde op belangrijke festivals als Roadburn, Desertfest, Noorderslag en Reeperbahn. In 2016 speelde band live een speciaal afgestemde soundtrack op het Imagine Filmfestival op de cult-klassieker ‘Das Cabinet des Dr. Caligari’.

“Stevige soundscapes en psychedelische rock betoveren het publiek” – 3voor12

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Date

May 14 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Mezz
Breda
REGISTER
QR Code