Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Midnight – Red Death – Hellripper

Midnight heeft geen introductie meer nodig. Het soloproject van de hoofdman, die onder de pseudoniem Athenar bekend is, is al sinds 2003 bezig. Inmiddels heeft Midnight de metal / punk underground verslagen met hun eigen, zeer verslavende merk van lust, vuiligheid en smerigheid, en vervolgens een omvangrijke catalogus opgebouwd en een dolle fanbase verzameld.

Hoewel er zeker fanatiek is voor het vroege EP-werk van de band, was het Midnight’s debuutalbum, Satanic Royalty – in 2011 uitgebracht voor internationale fanfare door Hells Headbangers – dat de naam van de band in de annalen van “klassieker” zette. Nooit iemand om dingen te haasten (en ook geen EP te laten vallen), Midnight zette hun underground dominantie voort met No Mercy for Mayhem in 2014, waardoor hun kenmerkende geluid verder werd geperfectioneerd.

In 2013 keerde Midnight met hun langverwachte derde album, Sweet Death and Ecstasy en 2020 is het jaar van het nieuwste album, “Rebirth by Blasphemy”. Wederom kenmerkend door duister en smerige artwork. Waarin smerig in dit geval meer dan positief bedoeld is.

>> TOUR EN SPECIAL GUESTS:
Vanaf oktober trekken ze samen met special guests, RED DEATH en Hellripper door Europa voor hun Speed Darkness en Excreement Euro Trash Tour. Op 29 oktober trappen we in Gebr. de Nobel deze vette tour af!

Date

Dec 02 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Gebr. De Nobel
Leiden
REGISTER
QR Code