Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

MaYaN

MaYaN, het meest dynamische deathmetal collectief van Nederlandse bodem komt naar Gebr. De Nobel. Brute grunts, sferische zang, orkestrale partijen en extreme tempowisselingen worden over de bühne geslingerd, rustmomenten vind je in de veelzijdige klassieke stemmen van Laura Macri en Marcella Bovio.

Met hun eerste release ‘Quarterpast’ (2011) via Nuclear Blast, ontving MaYaN onmiddellijke erkenning in de media, zoals bewezen door de uitstekende recensies, diepte-interviews met veel provocerende vragen over het standpunt van de band en enthousiaste reacties van fans overal de wereld.

Na zeer succesvolle tournees door delen van Europa, Midden- en Zuid-Amerika en het spelen van gerenommeerde festivals zoals ProgPower USA, Graspop Open Air, Heaven & Hell (Mx), Zwarte Cross en PPM Fest voor duizenden fans, plaatste de band zichzelf meteen op de kaart . Honderdduizenden weergaven en confronterende discussies van over de hele wereld op hun video ‘War on Terror’ bewijzen dat ze de wereld aan het denken zetten en hopelijk reageren op wat er tegenwoordig gebeurt.

Voor het derde album Dhyana werd een succesvolle crowdfundingcampagne opgezet om alle orkestraties op het album door een echt orkest te laten inspelen. Met het vrijgekomen budget hieruit werd het City Of Prague Philharmonic Orchestra ingeschakeld, een wereldwijd bekend orkest dat filmmuziek opnam voor diverse grote films. Ook werd de bandbezetting verder versterkt. Marcela Bovio – als gastzangeres te horen op Antagonise – is als permanent bandlid toegetreden. Ook Adam Denlinger (cleane zang) en George Oosthoek (grunts) zijn tot de band toegetreden.

Date

Mar 06 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Gebr. De Nobel
Leiden
REGISTER
QR Code